Search
Close this search box.

O nama

Misija

Punih 25 godina svakodnevno s našim recepturama uz naš tim s ljubavlju proizvodimo pekarske i slastičarske proizvode.

Vizija

Svojom inovativnošću želimo postaviti nove standarde unutar pekarske i slastičarske industrije na području Like i šire, poštujući okoliš iz kojeg dobivamo najsvježije sastojke.

Naša priča

Naša poduzetnička priča je krenula prije skoro 25 godina u obiteljskoj kući. U skromnim uvjetima počeli smo proizvoditi fine kruhove zbog čijeg mirisa pečenja je posjet pekarnici Tušak postao nezaobilazan ne samo petkom kad se išlo na placu, nego je to ubrzo mnogima postao dio svakodnevne rutine. Posljedica toga je bila da je naša proizvodnja rasla, naš asortiman proizvoda se širio i vrlo brzo smo zaželjeli doći svakom od naših vjernih kupaca u susjedstvo. Proširili smo broj prodavaonica kojih sad ima 10 od Gospića preko Perušića do Kosinja, Korenice, a i do Karlobaga. Naš tim trenutno broji preko 50 igrača i time smo postali najveći tim u prehrambenoj industriji u našoj županiji.

Sad gotovo svakodnevno proizvodimo preko 100 pekarskih i slastičarskih proizvoda, a odnedavno smo se upustili i u proizvodnju voćnih nadjeva od kojih su 2 i ponosni nositelji oznake „Lika Quality“.

Search For Products